Online papirklip workshops

I denne coronatid er det jo ikke nemt at lave fysiske papirklipworkshops. Der skal nye løsninger til. Derfor er jeg begyndt at holde online workshops for dansk, japansk og amerikansk publikum.

 

Min første workshop var arrangeret af bl.a. Brenderup Højskole og The National Recreation Association of Japan.

 

Ved workshoppen deltog der 16 japanere fra alle dele af Japan. 

 

De vigtigste elementer i mit setup var en gammel trækasse, et oversavet plakatrør, talrige lamper, en bærbar computer og så min iPhone. Derudover selvfølgelig saks og papir. Mere skal der ikke til. Det er jo egentligt utroligt. 

 

Jeg har gået til japansk i ca. tre år. Det er svært og sjovt på samme tid, og nu skulle det så prøves af live. Det blev ikke så flydende, som jeg havde håbet. Men OK alligevel...

 

Hele workshoppen tog ca. en time, som jeg har klippet sammen til to minutter, som kan ses i et opslag på min facebookside:

 

Der er flere japanske workshops på vej i den kommende tid, bl.a. flere worlshops for skolebørn i Tokyo. 

 

Jeg har også taget kontakt til de steder i USA, hvor jeg gennem årene tidligere har holdt fysiske workshops. Der komme stille roligt aftaler i kalenderen med online workshops i USA. 

 

Jeg vil også arbejde på at lave danske workshops i den kommende tid.

 

Kontakt mig gerne hvis du er interesseret i en online papirklip workshop.

Online papirklip workshop ved papirklipper Torben Jarlstrøm Clausen

Torben Jarlstrøm Clausen · Svalevænget 3 · 5210 Odense NV · Tlf. 22 41 85 54 · kontakt@jarlstroem-klip.dk · www.jarlstroem-klip.dk