Udstilling i Funabashi Japan 2009

 

 

I sensommeren 2009 holdt jeg et oplæg for en delegation fra Odenses venskabsby Funabashi. Da jeg kom hjem, sad jeg og morede mig over en bunke visitkort, som var med lutter japanske tegn - og derved ganske uforståelige for mig. Et enkelt havde sågar blindskrift, hvilket ikke gjorde det nemmere..;-) Der var dog ét, der havde engelsk tryk på bagsiden, og på dette kort stod der Director of Funabashi H.C. Andersen Park.

Jeg kontaktede tolken fra arrangementet (Kyoko Ohkase Larsen, VisitOdense) som formidlede kontakten til Funabashi og fik en udstilling i hus.

Fotos fra udstillingen

Du kan herunder se en stribe fotos fra udstillingen i H.C. Andersen Park, Funabashi Japan hvor jeg udstiller papirklip i november og december 2009.

 

 

Japansk publikum ser på papirklip af Torben Jarlstrøm Clausen ved udstillingen i H.C. Andersen Park, Funabashi, Japan.
Japansk publikum ser på mine papirklip ved udstillingen i H.C. Andersen Park, Funabashi, Japan.


Her ses mine papirklip sammen med eksempler på japansk papirklip anno 2009.
Mine papirklip til venstre sammen med sammen med eksempler på japansk papirklip anno 2009.

Den japansk papirklipper Shoutarou Yanagiya, H.C. Andersenparkens direktør Junko Hosoya og krativ direktør Takatoshi Shibata ved Torben Jarlstrøm Clausens udstilling i Funabashi, Japan. Takatoshi Shibata har stået for indramning og ophængning af mine papirklip.
Den japansk papirklipper Shoutarou Yanagiya, H.C. Andersenparkens direktør Junko Hosoya og krativ direktør Takatoshi Shibata ved min del af udstillingen i Funabashi, Japan. Takatoshi Shibata har stået for indramning og ophængning af hele udstillingen.

Torben Jarlstrøm Clausen · Svalevænget 3 · 5210 Odense NV · Tlf. 22 41 85 54 · kontakt@jarlstroem-klip.dk · www.jarlstroem-klip.dk