Udstillinger / workshops / køb af klip

 

Siden jeg sprang ud som praktiserende papirklipper i 2004, har jeg haft over 110 udstillinger og derudover en lang række papirklipworkshops. Se kalender med tidligere, aktuelle og kommende udstillinger og workshops.

 

Online papirklip workshops

I denne coronatid er det jo ikke nemt at lave fysiske papirklipworkshops. Der skal nye løsninger til. Derfor er jeg begyndt at holde online papirklip workshops.  

 

Udstilling med mine papirklip

Hvis du er interesseret i en kunstudstilling med mine papirklip, kan jeg kontaktes på tlf. 22 41 85 54 eller på kontakt@jarlstroem-klip.dk.

Køb af indrammede papirklip

Herunder kan du se, hvordan mine papirklip se ud, når de er indrammet med passe partout. Jeg bruger altid en professionel rammemand, som laver et flot kvalitetsprodukt. Ydremål for den sorte ramme er ca. 21x25 cm. Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i at høre nærmere om køb.
I min Etsy-webshop har jeg række indrammede papirklip til salg: https://www.etsy.com/shop/JarlstroemPaperArt

 

Indrammet papirklip af Torben Jarlstrøm Clausen

De fleste af mine papirklip bliver indrammet med et klip i hver ramme, men jeg har også lavet rammer med fx tre eller fem papirklip i en enkelt ramme.

Papirklipworkshops

Jeg holder løbende papirklipworkshops hvor deltagerne - under min vejledning - får mulighed for selv at selv at sætte saksen til papiret og forløse deres helt egne klippede eksistenser. Deltagerne oplever det allerbedste ved at klippe i papir – nemlig øjeblikket, hvor papiret foldes ud og magien opstår. De nyklippede figurer fotograferes, hvorefter de lever videre i den virtuelle verden på Facebook eller Instagram. 

 

Se fx fotos fra workshops i Japan i 2011 og 2014 - eller fra workshops under H.C. Andersens Festivals i Odense.

 

Foredag om mine klipperier

Jeg holder foredrag om mit virke som praktiserende papirklipper.

Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i at høre mere om mit foredrag: En paktiserende papirklipper i saksens tjeneste

 

TV-klip med mine papirklip

Hvis du vil se tv-udsendelser om mine klipperier, kan du se da jeg var i studiet ved TV 2/FYN og fortalt om udstillingen "Lyden af saksens forløsning af de klippede eksistenser" i Japan

 

Indrammede papirklip på rad og række ved Galleri Hindhede i 2007.

 

Læs også om mine:

 

 

Torben Jarlstrøm Clausen · Svalevænget 3 · 5210 Odense NV · Tlf. 22 41 85 54 · kontakt@jarlstroem-klip.dk · www.jarlstroem-klip.dk