Papirklip til åbningsshowet De 5 papirklip

H.C. Andersen Festivals åbner i år d. 19. august med danseforestillingen ”De 5 papirklip”. Det sker i Odense Koncerthus og forestillingen veksler mellem bl.a. musik, dans, spoken word, innovativ grafik og papirklip.

 

Jeg har lavet en stribe papirklip, som indgår i selve forestillingen (se nederst) og derudover papirklippet, som ses på forestillingens plakat.

 

I forhold til plakaten lød min opgave på at forbinde danserne fra PIVOT Production med mit papirklipunivers.

 

Jeg glæder mig utroligt meget til at se hele forestillingen - og ikke mindst hvordan mine papirklip bliver bragt i spil sammen med alle de andre spændende elementer og genrer, der indgår i forestillingen.

 

 

Forestillingen er skabt af iscenesætterne Mette-Louise Kryger og Jesper Kryger fra Pivot Dance Company.

 

Herunder ses nogle af de 25 papirklip jeg lavede til forestillingen ”De 5 papirklip”. Papirklippet skal ses som et delelementer, der indgår i en større sammenhæng i forestillingen sammen med masser af musik, dans, spoken word og innovativ grafik.

 

Forestillingen kommer vidt omkring i H.C. Andersens univers herunder bl.a. en tur forbi eventyret Tommelise. I forhold til Tommelise skulle jeg lade mig inspirere af ord som fx blomster, åkander og siv - og så dukkede dette klip op.

 

Papirklip af Torben Jarlstrøm Clausen til til forestillingen

 

I forhold til Snedroningen lød min opgave bl.a. på at klippe en stribe isblomster. Kendere af mine papirklip vi vide, at mine klip plejer at have et varmt og positivt udtryk, og det gav mig en del udfordringer at klippe disse isblomster, som selvfølgelig skulle være med et køligt udtryk. Efter en del fægten med saksen, fik jeg endelig hul på "det kølige" og disse isblomster dukkede op.

 

Papirklip af Torben Jarlstrøm Clausen til til forestillingen

 

Her mit bud på svovlstikker til eventyret Den lille pige med svovlstikkerne.

Papirklip af Torben Jarlstrøm Clausen til til forestillingen

 

Torben Jarlstrøm Clausen · Svalevænget 3 · 5210 Odense NV · Tlf. 22 41 85 54 · kontakt@jarlstroem-klip.dk · www.jarlstroem-klip.dk